Diversiteit

Contact opnemen

Een belangrijke troef voor bedrijven is het feit dat de werkplek een weerspiegeling is van de samenleving.

Onze samenleving is cultureel en etnisch zeer divers en dat brengt veel verschillende visies met zich mee. Dit helpt het bedrijf de verschillende noden en vragen van de klant beter te begrijpen. Diversiteit op de werkvloer vereist een grondige voorbereiding en inzichten om het te laten werken. Een vrij eenvoudige manier om elkaars culturen te leren kennen en waarderen is door te eten. Meer leren over andere eetculturen is inspirerend en verrijkend; het verbindt mensen aan tafel.

 

Met onze ervaring rond cultureel koken en dineren ontdek je een uitgebreid gamma aan eetculturen en word je geïnspireerd door de culturele verhalen van onze chefs. U kiest ervoor om één of meerdere culturen aan bod te laten komen. Hieronder vindt u het aanbod.

 

Puur gastronomisch genieten. Dat is wat u kunt verwachten als u kiest voor de VIP-ervaring. U hoeft niets te doen dus u heeft alle tijd voor gezellige gesprekken met het hele team. De topchefs zorgen voor een prikkelend vier- of vijfgangenmenu en laten u een keuze maken uit de passende wijnen.